Amager Fælled Skole
DATOMADPLAN
Mandag d.2/10Græskarsuppe
Ristede græskarkerner, rød quinoa
Frisk frugt og grønt
Tirsdag d.3/10Grøntsags-carbonara med pasta
Grøn salat
Frisk frugt og grønt
Onsdag d.4/10Laks med soja og ris
Tangsalat med revet gulerod og spidskål
Frisk frugt og grønt
Torsdag d.5/10Brændende kærlighed med kalkunchorizo og mos
Råkost af rødbeder med druer og lime
Frisk frugt og grønt
Fredag d.6/10Smørrebrød går i fisk
Frisk frugt og grønt
Mandag d.9/10
Madpakke
Frisk frugt og grønt
Tirsdag d.10/10
Madpakke
Frisk frugt og grønt
Onsdag d.11/10Madpakke
Frisk frugt og grønt
Torsdag d. 12/10
Madpakke
Frisk frugt og grønt

Fredag d.13/10Madpakke
Frisk frugt og grønt
(God Efterårsferie)
Mandag d.23/10
Tomatsuppe
Pasta med Pesto
Frisk frugt og grønt
Tirsdag
d.24/10
Pasta Bolognese
Gulerodsråkost
Frisk frugt og grønt
Onsdag d. 25/10Madskolens Oktoberfest
Frisk frugt og grønt
Torsdag
d.26/10
Thai fiskefrikadeller
Nudelsalat med syltede grøntsager
Frisk frugt og grønt
Fredag
d.27/10
Smørrebrød går i fisk
Frisk frugt og grønt
Mandag d.30/10
Spicy gulerodssuppe
Ristede gulerødder med appelsin, chili og sesam
Frisk frugt og grønt
Tirsdag
d.31/10
Pulled duck
Perlebyg risotto, salat med ærter, agurk og feta.
Frisk frugt og grønt














Oktober er en efterårsmåned, efterårets råvarer er pastinakker, knoldselleri, græskar, persillerødder, grønkål og æbler.